Legyetek csinosak minden évszakban! Télen se hagyjátok, hogy az arcotokra fagyjon a mosoly, hanem inkább dobjátok fel egy trendi sminkkel! Ezen a télen a nude és a naturális stílusok keverednek a futurisztikus nagyon csillogó stílussal, a füstös szemmel, a bordó ajkakkal és a hatalmas babaszemekkel. A kontrasztokkal való játék és olykor a tradíciók visszautasítása is zseniális sminktrendek megalkotására ösztönöznek.

 

Barackos babaorcák

A nyári bronzosítók ezúttal téli álomba szenderülnek, a soron következő szezon inkább a barackszínű pirosítót preferálja.  A meleg barackos árnyalat a téli hidegben valósággal felmelegíti és felragyogtatja az orcákat!

 

Finom kontúrok

Ennél a résznél most ne essünk túlzásokba, visszafogott highlighter mennyiség és kontúrozás a jelszó! Csak finoman hangsúlyozzuk ki a természetességet és óvatosan rejtsük el a szépséghibáinkat, hogy egy természetesen korrigált arcforma legyen a végeredmény.

 

Porcelánarc 

Gésa stílus? Azért nem, de a világosabb bőrű lányok mindenképp örülhetnek: sápadtabb hatású alapozással és a barackos pirosítóval, felborzolt szemöldökökkel valódi porcelánbaba-hatás érhető el, és ez végig is kíséri a 2018-as telet.

 

Tökéletes minimalizmus

Az “épp hogy van” vagy az “egyáltalán nincs” smink ideje újra visszatér. A nude mindig is menő dolog volt, a következő hónapokban pedig még nagyobb népszerűségnek fog örvendeni. Zuhanyzás, hidratálás után már igazából útra is kelhetünk. Persze ne felejtsünk el hozzá stílusosan felöltözni és esetleg korrektorral elrejteni az apró szépséghibákat!

 

Fekete, mint az ében 

Amióta Kleopátra felfedezte a fekete szemhéjtus mágikus erejét, azóta a nők kedvelt és bevált csábító eszközévé vált. Monroe-ról és a vörös rúzsról pedig már ugye nem is kell beszélnünk… A szemhéjtus vastagságával bármikor lehet és érdemes is játszadozni: lehet klasszikus, vastagabb, cicás – a végeredmény mindig csábító és provokatív lesz. A sötét éjfekete árnyalatot érdemes használni akár szemceruza, folyékony tus, vagy gél liner esetében is.

 

Macskanő

Az eltúlzott cicás szemek a divattervezők szívét is meghódították. Ennek a sminkstílusnak a viselése egyrészt határozottabbá teszi a viselőjét, ugyanakkor sokkal élettel telibbé és kísérletezőbb kedvűnek is tűnik. Egy párducmintás felsővel és cicás szemekkel igazi ragadozó válhat bárkiből!

 

A kék 50 árnyalata

Az élénk színek közül az egyik legnagyobb visszatérő kedvenc: a kék dinamikus, üde, misztikus és izgalmas. Az égkéktől a sötétkékig bármelyik árnyalat jöhet, egyikkel sem nyúlhatunk mellé.

 

Fotók: Pinterest