Idén júniustól egy újabb csodálatos ruhamárkával bővült a Prieston Studio, méghozzá a nőies, igéző ruháiról ismert Szonja Dudik-kal. Az aprólékosan kidolgozott koktélruháktól kezdve, a sportruházatokon át, egészen a báli kreációkig, a márka kínálatában minden nő megtalálhatja a saját, személyre szabott stílusának megfelelő darabot. Ismerjétek meg közelebbről a márka alapítóját és tervezőjét, Dudik Szonját!

“Pályámat a Gödöllői Madách Imre Szakiskolában kezdtem, ahol Női szabó szakon végeztem kiváló eredménnyel 2012-ben. Ezt követően a Budapesti Divatiskolában tanultam Divat-stílus tervező szakon, ahol hasonló eredményekkel végeztem 2016-ban.

A szépségiparban szerzett tapasztalataim, egy más szögből mutatta meg ennek a szakmának a művészetét. Rádöbbentett arra, hogy mennyire fontos a tökéletes ruha megválasztása az adott eseményre. Megtanultam azt, hogy egy ruhát nem elég felvenni, egy ruhát szeretni, tisztelni kell és mindenek felett tudni kell viselni. Megannyi nőt láttam, köztük magamat is beleértve, akik egy különleges ruhadarab viselésekor, akár már a felvétel pillanatában teljesen más alakot öltenek. Hiszen a ruha a fogason is szép, de ahhoz, hogy tökéletes látvány táruljon elénk a ruhának és a viselőjének harmóniában kell állniuk és egy tökéletes párt, illetve tökéletes egészt kell, hogy alkossanak.

Célom a ruháim elkészítésekor az, hogy a viselője abban valódi királynőnek érezze magát. Megmutassa a báját, nőies vonalait, és fantasztikus kisugárzást, önbizalmat adjon neki. Elfelejtse a szürke hétköznapokat és tündököljön, ragyogjon, élvezze az adott pillanatot. Ruháim teljesen egyediek, mindegyikből kizárólag egy darab készül így kizárt, hogy szembejöjjön egy ugyanolyan ruhadarab bármilyen eseményen. Számomra a ruhák sokkal többet jelentenek, mint egy embernek általában. Az összes SZONJADUDIK ruhában benne van a szívem, a lelkem egy része, szeretem, tisztelem és sokszor nehezen válok meg tőlük, hiszen egy jól megválasztott ruha sokkal többet ad minthogy, csupán a testünket öltözteti.

Szonja ruháit a Prieston Studio-ba megtekinthetitek és felpróbálhatjátok! Aktuális nyitvatartásunkról Facebook oldalunkon tájékozódhattok! Várunk Titeket szeretettel! :)

Prieston Team

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *