Derült égből villámcsapás? Megeshet, hogy eshet. Az idei nyár valljuk be pont olyan, mint mi, Nők. Hol csendben van és derűs, hol hangosan borús – szeszélyes és elég sokszor kiszámíthatatlan… Éppen ezért jogos bennünk a nagy kérdőjel, hogy milyen outfittel készüljünk az idei nagy fesztiválokra? Természetesen mindenre van stílusos megoldásunk, úgyhogy segítünk néhány ötlettel!

Már a fesztiválszezon nyitó eseménye, a FESZT!Eger is úgy kezdődött, hogy a verőfényes idő után a nagy szél, az érkező gonosz felhők és az égdörgés is riogatta a közönséget. De a jó fesztiválozónak az eső sem szegheti kedvét, maximum duplán elázva tombolja át az éjszakát. (Még jó, hogy magammal vittem a Prieston esőkabátomat, mert egyrészt nem is áztam és nem is fáztam! Csak azzal kell vigyázni, ha le akarják szedni rólad, mondván, hogy mennyire király… 🙂 )

Na már most Sopronban is az VOLT, hogy zuhogott az eső. Most pedig már nyakunkon a Balaton Sound, az EFOTT, a B-my Lake és a Sziget is, úgyhogy érdemes az A és a B verzióra is felkészülni. Esernyővel csápolni persze nem trendi és veszélyes is, de egy gumicsizma és egy stílusos esőkabát mindenképpen menő dolog.

Nézzünk egy alapcsomagot, amit elnevezhetünk B-verziónak, vagyis BORULT idő esetén: egy pulóver vagy melegebb kabátka, egy vízhatlan fesztiválozós táska, egy esőkabát, egy napszemüveg, egy gumicsizma és élénk színű, vízálló sminkcucc. Igen, vízálló, mert bár cuki a pandamaci, de nem a lefolyó szemsmink esetében. Szóval mutassunk be azzal a középsővel egy jó nagyot az esőnek és akkor is toljuk végig trendiben a koncerteket! Például egy csini Prieston esőkabátban:

Természetesen nem ajánljuk magában felvenni, mivel teljesen átlátszó, és nem vállalnánk felelősséget a következményekért egy fesztivál kellős közepén 🙂 de egy bodyval, egy farmer shorttal és más stílusos ruhákkal ötvözve Te lehetsz a legmenőbb trendi arc a tömegben ezen a nyáron! 😉

Jó fesztiválozást!

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *