Számunkra a szerelem és a szeretet az év 365 napján fontos, nem csak február 14.-én, de ha már úgy alakult, hogy itthon is divattá vált a Valentin nap megünneplése, legalább tegyük azt egyedülállóan: Prieston stílusban!

Hogy mit jelent ez pontosan?
Legyél akár szingli, akár párkapcsolatban élő, a Valetin nap idén szóljon RÓLAD! Önmagad szeretetéről és kényeztetéséről, úgy, ahogy az Neked jól esik! Éld meg ezt a különleges napot a saját szabályaid szerint.

Gyengéd édes élvezet? Ülj be egy cukrászdába és egyél isteni süteményeket vagy lepd meg magad a kedvenc desszerteddel! Imádsz lustálkodni? Vegyél ki egy napot, tedd be a kedvenc sorozatod, rendelj kaját, és ne csinálj “semmit”, ha éppen ehhez van kedved.

A lényeg, hogy mint mindig, most is szeresd Önmagad, de ezúttal fejezd is ki valamivel, ami jól esik!

NE FELEDKEZZÜNK MEG MÁSOKRÓL SEM!

Önmagunk szeretete mellett természetesen fontos az is, hogy másokkal is megosszuk a bennünk rejlő szeretetet, kedvességet, odaadást, tehát mindent, amitől igazi Nők vagyunk. Ahogyan jól esik Önmagunk kényeztetése, úgy másoknak is, ha megajándékozzuk őket a figyelmünkkel.

Ugyanakkor ahhoz, hogy valóban képesek legyünk önzetlenül, tiszta szívből adni (szeretetet), muszáj előbb Önmagunkkal békében lenni, és rátalálni a belső egyensúlyunkra, tehát elfogadni és szeretni magunkat!

Ugye milyen csodálatos ez a körforgás? ;) Töltekeznünk kell, hogy legyen miből adnunk.

Tehát, akármennyire is “önzőnek” hangzik, vedd most előre magad a sorban, hogy utána sokkal jobban szerethess másokat, és a legcsodálatosabb éneddel ajándékozdhasd meg őket!

SZERESS PRIESTON HEART BAG-GEL!

Ha pedig divat: mi mással is fejezhetnénk ki jobban a szeretetet Önmagunk felé, mint egy szív alakú designer táskával? :D Mert nők vagyunk, mert imádjuk a stílusos dolgokat, és mert MEGÉRDEMELJÜK!

Te mivel töltöd idén a Valentin napot? Mivel ajándékozod meg a legfontosabb személyt az életedben: Önmagadat?

Csodás, (ön)szeretetben gazdag Valentin napot kívánunk!