A Sophie by Chance legújabb kollekciója, a Heartthrob bemutatására szeptember 28-án került sor az Andrássy úti exkluzív Prieston Studio-ban. Az ősz színeiben pompázó elegáns, csillogó, különleges részletekkel variált figyelemfelkeltő és letisztult táskakölteményeket az M1 műsorvezetője, Varga Edit konferálta fel. A bemutatóval együtt a fiatal tervezőnő újítása, a Táskatervező is debütált, amely saját, egyedi táska összeállítását teszi lehetővé a vásárlói közönség számára a webshopban.

A jeles eseményen olyan hírességek tették tiszteletüket, mint a fiatal és tehetséges színésznő, Dobos Evelin, a Feleségek luxuskivitelben c.műsor oszlopos tagjai, Vasvári Vivien és barátnője Kis Bernadett, az influencer és modell, Szűcs Adriána és nem utolsósorban Vajna Tímea testvére, aki gyönyörű fotókkal kápráztatja el közönségét, Palácsik Lilla.

Heartthrob, azaz szívdobbanás. A Sophie by Chance legújabb kollekciója, első pillantásra megdobogtatja, vásárlói szívét. A gyönyörű táskaköltemények, a tervező újbóli mesevilág ihletése által születtek meg, a tervezőasztalon. Ezúttal Jancsi és Juliska története kalauzolja el vásárlóit, a csipkézett bőrök szív motívummal díszített világába, mely a kollekció különlegesebb darabjainál fedezhető fel. A márka megőrizte, a rá jellemző elegáns, csilliogó jegyeket, a közönség kedvére válogathat, a minőségi bőrök letisztultabb és extravagánsabb változatai között. Újdonságként, megjelennek geometriai formák is, egy igazán különleges textília által, mely a darabok bélését és külső felületének bizonyos elemeit is díszíti. A mese történet is jól szimbolizálja, milyen nehéz ellenállni a finomságoknak, a legújabb őszi-téli darabok is garantáltan rabul ejtik a közönség szívét.
További képekért látogassatok el a Sophie by Chance Instagram és Facebook oldaira! A teljes kollekciót pedig a webshopban érhetitek el!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *