Nagy örömmel jelentjük be, hogy az idei, 15. Diplomata Lovaspóló Kupán a Prieston márka is jelen lesz, mint együttműködő partner. A rendezvény helyszíne ezúttal is Tabajd lesz.

A Diplomata Lovaspóló Sajtótájékoztatója immár 3. éve az Argentin nagykövetségen zajlik Maximiliano Gregorio-Cernadas argentin nagykövet, és Cecilia Scalisi de Gregorio- Cernasnak, argentin nagykövet feleségének köszönhetően. Az üdvözlő italt követően egy  mesébe illő helyszínen találtuk magunkat: egy rejtett kertben, amelynek a közepén egy csodaszép szökőkút állt. Az ínycsiklandozó falatokat az Empanada Story biztosította a vendégek számára.


Az idei, április 26-i sajtótájékoztatón mi is részt vettünk. Beszédet mondott Gretel Zoraya Matias Argentin Konzul asszony (deputyshead of mission). A különleges eseményen Noémi egy elegáns, kék mintás ruhába öltözve, a hozzá illő arany Prieston Heart táskával jelent meg. A márkával a legújabb kollekció, a Sleeping Beauty egyik lélegzetelállító darabja költözött ki az esemény mesebeli helyszínére.

A szervezők május 26-án, Tabajdon színes programokkal várják vendégeiket: például egy remek borkóstolóval, amelyhez az isteni nedűket a Jammertal Borbirtok biztosítja. A kávé szerelmesei a Nespresso kávét tudják megkóstolni a rendezvény ideje alatt. További együttműködő partnerek: Engel & Völkers, BMW, Prieston by Nagy Noémi, La Martina, Professio Klinika, Jo Malone London, Oxygen Wellness Naphegy, Empanada Story

A rendezvényről további információ itt olvasható.