Ez a “mottó” mára már teljesen egybeforrt a Prieston márkával, ugyanakkor még mindig előfordul, hogy néhányan tévesen értelmezik. Azért, hogy megmutassuk, valójában mit képvisel a #MBMR, megálmodtunk egy kampányt, ahol 7 csodálatos, és teljesen különböző nő árulja el, számára mit jelképez ez a 4 szó.

Élni, és élni hagyni.
Nagy Noémi, a márka szíve-lelke (és vezére), így írta le röviden, hogy az ő olvasatában mit jelent a My Body, My Rules.

“Sokan a mottónk hallattán a külsőségekre asszociálnak, hogy fogadjuk el olyannak a testünket, amilyen. Pedig ennél sokkal mélyebb jelentést rejt: elfogadni önmagunkat és másokat. Megfelelni a saját elveinknek, és nem a külvilág általt generált elvárások szerint létezni. Egyszerűen csak élni, és élni hagyni!”

A kampányhoz mindenképpen olyan nőket szerettünk volna felkérni, akik hasonló gondolkodást képviselnek, akik nem félnek hangot adni a véleményüknek, és megmutatni a világnak, kik is ők valójában.

“Eleinte nagyon izgultam, hogy vállalják-e majd a lányok a szereplést, hiszen tudtam, hogy kamera előtt pózolni sose egyszerű feladat, mindezt pedig fürdőruhában megtenni, nagyon nagy erőt és magabiztosságot kíván. Szerencsére mindenki nagy lelkesedéssel vállalta, az pedig külön öröm és megtiszteltetés számomra, hogy a kampány munkálatainak megkezdése óta – ami tavaly októberben indult – két modellünk is rangos jelölést kapott! Imádom, hogy ennyire csodálatos, motiváló és példamutató nőkkel vagyok körülvéve!”

A fürdőruha.
“Szerettem volna egy olyan “klasszikus” darabot tervezni, ami minden alkaton jól áll, amivel bárki képes azonosulni, és ami minden nő ruhatárába beilleszthető. Természetesen nem állunk meg ennél az egy verziónál, hamarosan újabb szépségek érkeznek! :)”

Számodra mit jelent?

Vállad bátran azt, aki vagy! Légy mindig önazonos, és sose akarj másnak látszani, csak mert a világ ezt várja el tőled!

A kampány március 8.-án, azaz Nőnapon debütált, ami tökéletes alapot nyújtott az üzenet célbaéréséhez, ugyanakkor itt nem állunk meg! Szeretettel (és izgatottan) várjuk azokat a nőket, akik szeretnének csatlakozni a mozgalmunkhoz.

Csatlakozz Te is!
Vásárold meg a Prieston fürdőruhát, készíts egy képet, amin te is büszkén viseled, és küldd el nekünk!

Mert minden Nő csodálatos és megérdemli a #MBMR-t!

Szeretettel,
Prieston Team

A fürdőruha hamarosan elérhető lesz a webshopunkban! A nagyméretű kampányképeket INNEN töltheted le. Ha kérdésed lenne, keress minket bizalommal, elérhetőségeink bármelyikén!