Hajdanán a tündérmesék, “csak” kedves történetek voltak, amikben ugyan rejlett némi tanító jelleg, a valódi értékükre mégis csupán most, a feminizmus korában eszmélünk rá. A legnagyobb felismerés: Minden nőben ott él egy hercegnő! 

Aki kedves, de nem naiv. Aki erős, de nem sebezhetetlen. Aki szeretetre vágyik, de a hatalmat sem veti meg. Aki olykor igényli, hogy “megmentsék”, de ha kell, megmenti ő saját magát. És ugyan minden hercegnő más, mégis egy dolog biztosan közös bennük, hogy elsősorban nők, méghozzá büszke Nők!

Sleeping Beauty kollekció egyfajta “ferde tükörként” szolgál a mai világ végletességével és sarkalatosságával szemben. Egy fontos társadalmi témát helyez a tündérmesék világába, mégpedig a sikeresség és a nőiesség ellentmondását. Tapasztalataink ugyanis azt mutatják, hogy napjainkban ugyan képes egy Nő is sikeressé válni, a csúcson mégis szembesül a maszkulinitással.

Valószínűleg ezzel az elvünkkel is szembemegyünk az elvárt normáknak, de a Prieston márkától ez már megszokott, így most is büszkén jelentjük ki: hisszük, hogy egy sikeres nő is lehet feminin és csinos, amivel kifejezheti, hogy milyen szépség lakozik benne!

FEJEZD KI A BENNED ÉLŐ HERCEGNŐT!

Sleeping Beauty kollekció túlmutat a hagyományos értelemben vett esküvői kollekciókon, hiszen a ruhák elkészítésénél az elsődleges célunk az önkifejezés volt. Szerettük volna, ha a minket választó nők bármilyen különleges alkalom esetén magukra ölthetnék a hercegnői énüket.

A kreációkat tehát úgy álmodtuk meg, hogy bárki megtalálhassa köztük azt a kialakítást, amivel a benne rejlő nőiességet ki tudja fejezni!

A kollekcióhoz természetesen a márkától már megszokott, magas minőségű anyagokat használtunk fel, mint a különböző selymek, szaténok, tüllök és organzák. Díszítőelemként megjelenik a Prieston-ra jellemző virágmotívum is, ezúttal saját, grafikus által tervezett, lézervágott verzióban, amiket apró kristályokkal egészítettünk ki. Mind a virágok, mind a kristályok kézzel, egyesével lettek felvarrva a ruhákra, így az elkészülési idejük akár hosszú hetekbe is beletelt.

Mind a szabásvonalakban, mind a színekben törekedtünk a finomságra és a letisztultságra, így a fehér árnyalatai mellett megjelenik egy kevés barack, púder és halvány rózsaszín is. A célunk az volt, hogy olyan sziluetteket kreáljunk, melyek nem túlragyogják, hanem kiemelik a Nőt.

A RÉSZLETEK TESZIK TELJESSÉ

Az aprólékosan, kézzel felvarrt virágokat a cseresznyefa virágzás inspirálta. A virághullást idéző részletek nem csupán romantikussá teszik az egyes kreációkat, de hűen tükrözik a nőiességben rejlő megfoghatatlan bájt és szépséget.

Ahogyan a sajátos jellemvonásaink tesznek minket azzá, akik vagyunk, úgy a kollekció minden egyes darabja a részletek által válik egyedülállóvá és teljessé.

Találj rá a Benned rejlő hercegnőre, és fejezd ki a Sleeping Beauty kollekció segítségével! Érezd át, hogy különleges és megismételhetetlen vagy!

 

A megérdemelt tündöklés

A teljességhez hozzá tartozik, hogy eredetileg nem terveztünk nagy “felhajtást” a kollekció prezentálására. Egy visszafogott, romantikus és bensőséges fotósorozattal indítottuk volna útjára a kampányt, ám a hosszú hónapos munkálatok végeztével, mikor a kampányfotózásra került a sor, ráébredtünk, milyen mély üzenet és mennyi befektetett munka rejlik a Sleeping Beauty kollekcióban.

Ezért úgy döntöttünk, ha azt szeretnénk sugallni a Nők számára, hogy megérdemlik a tündöklést, akkor a kollekciótól sem vonhatjuk meg, hogy egy megérdemelt, nagyszabású bemutató keretében debütáljon. Éppen ezért, a képeken csupán a kreációk egy része jelenik meg, a teljes kollekció pedig március végén kerül bemutatásra, egy exkluzív show keretében, amit hihetetlen izgalommal várunk!

Szeretettel,
Prieston Team

A prezentációt követően a SLEEPING BEAUTY kollekció darabjai kizárólag személyesen, a márka Showroomjában lesznek megvásárolhatóak! A további kampányképeket INNEN töltheted le. Ha kérdésed lenne, keress minket bizalommal, elérhetőségeink bármelyikén!