Benépesül, színesül, csajosodik és családiasodik. A Prieston Showroom immár nem csak tervezői ruháknak, táskáknak, ékszereknek és művészeknek ad helyet, hanem odafigyelve a környezettudatosságra, most már időszakos Gardrób Party rendezvénnyel is várja az érdeklődőket!

Ugye emlékeztek arra a jelenetre, amikor Carry költözni készül és a barátnőivel együtt szortírozza a ruháit? Sok-sok nevetés, jó társaság, kedves emlékek, divatpillanatok…na meg pezsgőőő! Ugye Ti is imádtátok? Ha igen, akkor itt az alkalom, hogy Ti is részt vegyetek egy ilyen estén!
Ünnepelj velünk!
Legelőször szeptember 7-én rendeztük meg a legelső Gardrób Partynkat, a titkos szentély ezúttal is a bájos Prieston Stúdió volt. Az összegyűlt kedves kis csajközösség a falatozás és a pezsgőzés közepette segítette Noémi, a tervező munkáját is egy közvélemény-kutatással és némi apró kis brainstorminggal.
Most például a vadonatúj csodát, a Prieston Love Bag-et szakérthettük meg közösen. Szóval kijelenthetjük, hogy bizony nem csak ruhacsere, hanem értékes eszmecsere is zajlik egy-egy ilyen csajos esemény folytán!

Mire számíthattok?

Egy kényelmes környezetben eltöltött lazulós, csajos-beszélgetős estére, ahol megismerkedhettek egymással és betekinthettek a divat kulisszái mögé is. Személyesen, kötetlen formában megismerhetitek a tervezőt és márkáját, valamint a sikersztoriját. Persze a pezsgő sem maradhat el, amit mi biztosítunk.
Gardróbfrissítésre is lesz lehetőségetek, így nyugodtan elhozhatjátok a már megunt, nem hordott, de még jó minőségű ruháitokat, hátha új tulajdonosra találnak!

Ez még nem minden, hiszen a résztvevőket extra meglepetés is várja: csak ezen a napon exkluzív PRIESTON akció is vár a kedves vendégeinkre! Minden egyes darab 30-50% kedvezménnyel szerezhető be! (A vásárlás természetesen nem kötelező.)

Addig is érdemes követni bennünket, hiszen hamarosan jelentkezünk a további részletekkel!

És ne feledjétek: a barátnőiteket se hagyjátok otthon!