2019-ben egy olyan ár­nya­lat buk­kant fel a pa­let­tán, amire azt gondoljuk, na­gyon sokan vár­tak. Kellemes árnyalat, sze­ret­hető és üde, ráadásul fi­a­ta­lít! Már most tudjuk, hogy gyö­nyörű lesz a ru­ha­tá­runk. Éljen a ko­rall!

A halványabb árnyalatú rózsaszínes-barackos árnyalat optimizmusra és örömteli cselekedetekre ösztönöz, vagyis igazán vidám tavasznak és nyárnak nézünk elébe! És hogy hol viselhető ez a szín? Gyakorlatilag mindenhol!

1. A hétköznapokban, kombinálható például fekete színnel, így igazán kontrasztos lesz a hatás!

2. Irodai viseletben: egy korallszínű kosztümkabát egészruhával elegáns és energikus megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

3. Ingruhaként pasztell színű kiegészítőkkel – az igazán fiatalos megjelenésért!

4. Ha nem szeretnél teljesen korallszínbe öltözni, akkor egy natúr színű alapruha apró kiegészítőkkel vagy virágmintákkal teljesen fel tudja dobni az outfitedet! Vagy öltöztesd fel vele az otthonod, meleg és kellemes hangulatot biztosít a szobában is.

5. Koszorúslányruhaként tökéletes választás ez a szín!

A szakemberek indoklása szerint a felgyorsult világunkban, ahol mindent behálóz a technika és a virtuális valóság, minden eddiginél nagyobb szükség van a melegségre, a meghittségre. Ez a kissé harsány ám ugyanakkor puha és kissé pasztelles korallszín pont ezt az érzést sugározza, és közben energikusoptimista látványt kelt.

Mi teljesen beleszerettünk ebbe a színbe és alig várjuk a tavaszt… És ti? :)

 

Fotók: Pinterest