Alig pár hete került bemutatásra a Sleeping Beauty hivatalos ízelítője, melyben szó esett az exkluzív show-ról is, ahol a teljes kollekciót szerettük volna prezentálni, és máris túlvagyunk a fantasztikus eseményen! Szinte hihetetlen, hiszen annyi befektetett munka után, olyan gyorsan és mégis rendkívül élménydúsan zajlott le a bemutató.

A méltó prezentáció!

Aki ismeri a Prieston márkát, az jól tudja, hogy számunkra a határfeszegetés és az árral szembeni úszás sosem jelentett problémát. Pontosan ezért sem riadtunk vissza a feladattól, hogy egy saját szervezésű bemutató keretében prezentáljuk legújabb kollekciónkat.

A sok hónapos kemény munka gyümölcse pedig március 27.-én beérett, egy hihetetlen exkluzív rendezvény formájában, melynek a Benczúr Palota adott otthont, ahol a modellek 3 termen vonultak keresztül. Régi vágyunk volt egy olyan show, mely a Párizsi divatbemutatók színvonalát és hangulatát idézi, ez most meg is valósult!

A bemutatón 24 look került prezentálásra, 19 gyönyörű, kedves és elképesztően intelligens modell segítségével, akik közül többen ismertek már a divatszakmában: Gál Franciska, Vágner Zsuzsa, Kocsis Korinna és Józsa Eszter.

Az igazi hercegnő imázshoz természetesen elmaradhatatlan volt az ideális smink és frizura is. Előbbi Murvai Eszter és Szilágyi Alexa (KAP csapata) tehetségét reprezentálja, akik kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a smink tökéletesen illeszkedjen a koncepcióba: rózsaszín alap egy leheletnyi arany csillogással, és bőséges highlighttal a ragyogó összhatásért. A frizurák tekintetében Cserhalmi A. Noémi és Vas H. Orsolya (Menta Beauty and Spa csapata) a légiességre és könnyedségre törekedtek, amit laza hullámokkal valósítottak meg, melyet végül káprázatos fejdíszekkel “koronáztak meg”. Hihetetlen erőfeszítés, fegyelem és rutinosság szükségeltetett mind a sminkek, mind a frizurák elkészítésének tekintetében, amelyet szakértő csapatunk hibátlanul teljesített, és ezért elmondhatatlanul hálásak vagyunk nekik!

A tündérmesébe illő, közel fél órás bemutatót egy állófogadás követte, ahol megtekinthető volt a Sleeping Beauty minden egyes darabja, és ahol több exkluzív márka is kiállított, mint a Sophie Molnar Design vagy a Herbow. A vendégek étel- és italfogyasztásáról a FitCandy, a Szentkirályi ásványvíz és a BottleLife gondoskodott, míg a goodie baghez olyan márkák is csatlakoztak, mint a Viblance és a Bitter magazin. Az est szponzora volt még a Cipőfalva, Menta Beauty and Spa, Models in Town, KAP, Rossmann és Cintia Örvendi.Egy újabb álmunk vált valóra!
Ezzel a bemutatóval egy újabb mérföldkőhöz ért a márka, amit méltóképpen megünnepeltünk, azonban nem állunk meg, és máris gőzerővel dolgozunk a további terveinken. Mielőtt azonban nagyon előre rohannánk, muszáj megemlítenünk azokat, akik nélkül ez a hihetetlen esemény nem jöhetett volna létre!

A szervezésben Örvendi Cintia, Tóth Gergely és Garai Flóra volt a segítségünkre, akiknek ezúton is köszönjük a kitartó munkájukat! Elképesztő személyiségükkel, odaadásukkal és egyedülálló tehetségükkel tették még egyedülállóbbá az elmúlt időszakot és magát az rendezvényt is. Ki kell emelnünk még Horváth Lilla és Veszprémi Gabriella tervező kollégáinkat is, akik részt vettek a kollekció kivitelezésében, és akik végig segédkezték az egész bemutatót a backstageben, ezzel biztosítva annak gördülékenységét.

Összegezve tehát, hálásak vagyunk az egész csapatnak, akik lehetővé tették, hogy megvalósuljon ez a show, és azt is, hogy ennyire exkluzív és sikeres legyen! 


Ez még csak a kezdet!
“Bár nagyon fárasztó volt megszervezni a március 27-i eseményt – igyekeztem mindent végig kézben tartani és koordinálni -, látva az eredményt elképesztő energiák szabadultak fel bennünk, és természetesen tökéletes visszaigazolást kaptunk, hogy a lehető legjobb úton haladunk. Ezért sem állunk meg! :)” – mondta Nagy Noémi, a márka szíve és lelke (na meg persze az elnöke).

A márka életébe hamarosan újabb jelentős változások érkeznek, melyekről további részleteket egyelőre nem szeretnénk elárulni, de annyit garantálhatunk, hogy a Tőlünk megszokott minőségben, egyediségben és exkluzivitásban fognak teljesülni! Köszönjük még egyszer mind a csapatnak, mind a szponzorainknak és a résztvevőknek ezt a hihetetlen élményt, hamarosan újabb izgalmas és lenyűgöző dolgokkal jelentkezünk!