Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy királynői parti a 77-es házszámon túl, a 7-es csengő alatt, a Prieston palotában… Gyönyörű lányok, koronák és tiarák lepték el az Andrássy utat. A mézeskalács házikó helyett mézeskalács szivecskék, és koronák, színes cukorkás édes-formás muffinok, kék színű bájitalok és rózsák sorakoztak fel a Prieston Showroom kínáló asztalain.

Egy elvarázsolt mesevilágba léphetett be az, aki ide betért. Hiszünk a mesékben, hiszünk a szeretetben. Szeretünk jók lenni és ezt feltételezni másokról is. Nem rögtön a rosszat keressük másokban, hanem mi pozitívan állunk mindenkihez, ezért is olyan jó hangulatú nálunk minden esemény és találkozó.  A legelső szépségkirálynő-találkozó és ismerkedős est szeptember 21-én került megrendezésre – szivecskéstől, királynőstől, mindenestül.

Az eseményt a Prieston tulajdonosa, Nagy Noémi nyitotta meg, majd Dudik Szonja üdvözölte a királynőket, végül Králik Márti avatott be bennünket az őszi-téli sminktrendekbe. A kötetlen beszélgetést és falatozást követően a tombolák kerültek kisorsolásra, ahol három szerencsés egy Prieston ruhadarabbal, egy SZONJA DUDIK ruhadarabbal és Králik Márti makeup sminktanácsadással lett gazdagabb.

Ezúton is köszönjük szponzorainknak, hogy csodás ajándékaikkal még mesésebbé varázsolták a péntek estét: a BottleLife csodás királykék Passion Blue Chardonnay borát, a Coffee Lovers igazán cuki szivecskés formacukorkáit, és az &U Magazine által biztosított dekorációt és őszi lapszámot, amely hű társ lehet az elkövetkező őszi estéken!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *