Még szerencsére maradt számunkra a nyár utolsó hónapjából és ezen a héten ki is élvezhetjük az igazi kánikulát. Bár az esti órákban már hasznos kísérőnkké válhat egy Prieston kiskabát, de nem árt, ha napközben is odafigyelünk magunkra!

Talán említeni sem kell, hogy a napfény jótékony hatással van a közérzetre és a hangulatra, éppen ezért nem csoda, hogy az emberek imádnak napfürdőzni. 11 és 15 óra között viszont lehetőleg kerüljük a közvetlen, tűző napot, hiszen ekkor a legerősebb az UV-sugárzás, amely köztudottan nem előnyös a bőrnek. Szárít, csökkenti a védekezőképességet és az idő előtti bőröregedés kiváltó oka is lehet. Ám az a jó hír, hogy ez ellen védekezhetünk, ráadásul természetes, bőrbarát termékekkel is.

Például a Vichy Idéal Soleil SPF 50 bársonyos napvédő krémjével, amely magas fényvédő faktora és kellemes illata mellett tökéletes biztonságot nyújt a káros sugarak ellen. Utazó kiszerelésének köszönhetően bármikor bárhová magunkkal vihetjük. Miután pedig kellemesen kipihentük magunkat, napcsókolta bőrünket a Vichy Minéral 89 arcápoló napozás után hűsíti és hidratálja. Így aztán igazán felfrissülten és hidratáltan zárhatjuk a napunkat.

A napozás utáni tusoláshoz használjunk természetes, bőrbarát és illatanyagmentes tusfürdőt, amely nyugtatja és puhítja az igénybe vett bőrt. A Bioderma Atoderm tusfürdője arcra és testre egyaránt használható, utazó kiszerelésének köszönhetően pedig bárhová elkísérhet bennünket. Az eredmény hihetetlenül puha és ápolt bababőr.

Amennyiben esetleg vízálló szempillaspirált is viseltünk, A Bioderma Hydrabio H2O arc- és sminklemosója hatékonyan és kíméletesen tünteti el a legapróbb smink- és szennyeződésmaradványokat is. Így aztán abszolút nyugodt szívvel térhetünk pihenni.

Fotók: Belényesi Alexandra, termékek: Unipatika