BRAND BEMUTATKOZAS/ PRIESTON STARS

Mikor megalapítottuk a márkát határozott célokat tűztünk ki magunk elé: sose leszünk középszerűek és megalkotjuk a saját világunkat, ahol mindenki legjobb verziója önmagának, a ruhaink pedig a kulcs a PRIESTON WORLD portáljához. Nálunk mindenki egyenrangú, mi pedig mindenkinek segítünk kihozni magából a maximumot. Nekünk nem kell, hogy bárki lehozza a csillagokat az égről: mi vagyunk a csillagok. Beragyogjuk a PRIESTON WORLD égboltját és egyben pozitív energiát árasztunk magunkból.

Mind a PRIESTON, a PRIESTON LOVE es PRIESTON BRIDAL kollekciók magas minőségű, gyakran saját gyártású anyagok felhasználásával készülnek. Nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi tervezésű printekre, így már a kezdetek óta tehetséges grafikusokkal működünk együtt, hogy évről-évre új mintákat alkalmazhassunk.

Márkánkra jellemző a sokszínűség, a változatosság, az utóbbi évek során pedig elindultunk egy igazán pasztelles, mondhatni urban (vagy modern) „hercegnős” irányvonalon. Hiszünk benne, hogy az ördög a részletekben rejlik, így a kreációinkon található díszítő elemek is mind saját, lézervágott gyártmányok, melyek egyenként, kézzel kerülnek felvarrásra. Szeretjük a természetes és plasztikus hatású anyagokat keverni, ezáltal játszani a valós és a „mesebeli” világaink elemeivel. Egyszerű, tiszta és elegáns szabásvonalakkal dolgozunk, így bárki könnyedén megtalálhatja az alkatának/ízlésének megfelelő kialakítást. Ruhainkhoz mindenki kedvére válogathat a folyamatosan megújuló kiegészítő kollekcióinkból, melyek átalakíthatóak a ruha stílusának vagy az alkalomnak megfelelően. Ezek egyben a PRIESTON nő sokoldalúságát is bemutatják, aki minden szituációban feltalálja magát es meetingről kirobbanva, magassarkúját levetve, kedvenc

PRIESTON ezüst válltáskáját hátára csapva máris készen áll a nyári fesztiválok izgalmakkal csábító világára.

Mi a hitvallásunk és milyen egy PRIESTON Nő?

Filozófiánk nem más, mint a „My Body, My Rules”. Legjobban azt imádjuk ebben a szlogenben, hogy szinte mindenki másként értelmezi, ezáltal képes a megújulásra, és örök érvényű maradhat. Számunkra mit jelent? Kilépni a keretekből, ledobni a láncokat, szárnyalni, ahogyan nekünk jól esik!
A MBMR kampány óta minden jelentősebb lépésünkben ott lapul a pimaszság, és a vágy, hogy megmutassuk a világnak, minket nem érdekelnek a sztereotípiák vagy az elvárások! Eleinte észrevétlenül, majd egyre tudatosabban építettük fel ezen értékek mentén a PRIESTON WORLD-öt. Az elnevezés hűen tükrözi, hogy sem mi, sem a PRIESTON Nők nem óhajtanak elvegyülni, megfelelni vagy beilleszkedni, inkább tartoznak egy saját, „alternatív valósághoz”, amiben önmaguk lehetnek és mindent megkapnak, ami egy urban hercegnőnek jár.
A PRIESTON Nő határozott, céltudatos, kissé pimasz, és ha kell, mer az asztalra csapni. Ugyanakkor kedves, toleráns és élteti a benne élő „hercegnőt”, aki nem vágyik másra, csak szeretetre, tündöklésre és egy kis luxusra!

Ezek vagyunk mi, ez a PRIESTON.