Aki ismer, és követ Instagram-on, az tudhatja rólam, hogy nem szokásom olyan terméket/szolgáltatást megosztani, amivel nem tudok százszázalékosan azonosulni! A hitelesség a foglalkozásomból kifolyólag is elengedhetetlen, hiszen divattervezőként hogyan képviselhetnék bármit, amivel nem tudok azonosulni, legyen az egy trend, szépségápolási praktika vagy bármi, ami a megjelenés elengedhetetlen kelléke, mint például az ápolt, ragyogóan fehér fogak!

Nekem ugyanis az az álláspontom, hogy egy nő szépségének kulcsfontosságú pontja a mosolya, ami akkor a legigézőbb, ha ápolt és fehér fogakat takar. Egy őszinte, ragyogó mosoly a legtökéletesebb kiegészítő, amit egy nő viselhet!

A fogfehérítés számomra egy komoly félelem volt az életembe, ugyanis évekkel ezelőtt borzalmas tapasztalatokat szereztem a fogászati fogfehérítés terén! Olyan fájdalmakat éltem át, amit senkinek nem kívánok, egy álmatlan éjszaka után pedig megfogadtam, hogy soha többé nem fehéríttetem a fogaimat. Így mikor kopogtatott a lehetőség, hogy kipróbálhatnám a SmileOn otthoni fogfehérítő csomagját, nem tagadom, eluralkodott rajtam a kétely. Az otthoni fogfehérítésben nem volt tapasztalatom, ugyanakkor csupa jót hallottam a márkáról, így egyrészről hajtott a kíváncsiság, másrészről ott motoszkált a rossz emlék a fejemben.

Végül belevágtam a tesztelésbe, és nem bántam meg!

Az első kezelés alkalmával még kissé feszélyezve éreztem magam, szokatlan volt a készülék, kétségeim voltak, hogy biztosan megfelelően használom-e – pedig egy borzalmasan egyszerű folyamatról van szó, de hát tudjuk, a női agy hajlamos a túlgondolásra :D -, végül azon kaptam magamat, hogy a 40 perc elrepült, és már készen is vagyok!

Már ekkor látható volt a változás, és ez a pozitív visszaigazolás kellő lelkesedéssel töltött fel, hogy belevágjak a további kezelésekbe!

A SmileOn otthoni fogfehérítő annyira a hétköznapi rutinommá vált, hogy az egyes kezelések során simán végeztem a mindennapi teendőimet: takarítottam, olvastam, főztem, sminkeltem, terveztem, ahhoz mérten, hogy a napom mely ciklusában akadt 40 percnyi egybefüggő időm a folyamat elvégzésére. A készüléket teljes mértékben megszoktam, nem volt zavaró vagy kényelmetlen, az eredmény pedig lenyűgözött!

>>A SmileOn termékeit megtaláljátok IDE kattintva<<

A kezeléseket követően tehát kimerem jelenteni, hogy minden aggályom elszállt az otthoni fogfehérítés kapcsán, és többé nincs bennem félelem! Ha ragyogó mosolyra vágyom, én biztosan a SmileOn mellett teszem le a voksom a jövőben is! Mert nem csak a kezelés nyújt kifogástalan eredményt, de a márka mögött álló csapat is kedves, segítőkész és naprakész! Minden kérdésemre azonnali választ adtak, végig kísérték a folyamatot, és állandó segítséget biztosítottak, ha valamiben bizonytalan voltam!

Ha mindig is fontolgattad az otthoni fogfehérítést, de bizonytalan voltál ennek kapcsán, vagy nem találtad még meg azt a márkát, aminek a termékei árban és minőségben is optimálisak, akkor én teljes szívből ajánlom számodra a SmileOn-t! Hidd el, te sem fogsz csalódni! Fájdalommentes, egyszerű, könnyen beépíthető a mindennapi rutinba, és látványos végeredménnyel jár! Én imádom, és jobbkor nem is tesztelhettem volna, hiszen így a hamarosan induló műsorom forgatásain – a téma még titok ;) – is magabiztosan mosolyoghattam a kamera előtt! :)

Puszi Nektek, Noémi